Ocjena korisnika: 6/10

SADRžAJ

U ovom BBC-jevu specijalu Michael Bublé izvodi svoje popularne klasične hitove i pjesme s najnovijeg albuma „Nobody but me. Prati ga njegov bend, ali i sjajan orkestar s više od 30 članova. Dirigent i aranžer je Steve Sidwell. Sniman u listopadu 2016. godine, pred studijskom publikom uživo u „MediaCityUK u Salfordu, ovaj multiplatinasti, „Grammyjem® nagrađivani kanadski umjetnik također razgovara s voditeljicom Claudijom Winkleman o očinstvu i kako mu je ono promijenilo prioritete u životu; o rizicima samostalnog produciranja svog najnovijeg albuma, počecima u poslu, svojoj obitelji i supruzi i još mnogo, mnogo više. Tu je usto i nekoliko iznenađenja za obožavatelje koji ništa ne slute.

Fotografije

Michael Bublé: Uživo na BBC-juMichael Bublé: Uživo na BBC-juMichael Bublé: Uživo na BBC-juMichael Bublé: Uživo na BBC-juMichael Bublé: Uživo na BBC-ju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.