SADRžAJ

1943.: Francuska je pod njemačkom okupacijom. Fanny, 13-godišnja Židovka, mora bježati pred nacistima. Bez vlastite namjere, ona postaje vođa skupine djece koja se pokušavaju preko planina domoći sigurnosti Švicarske.
Na temelju istinite priče, „Fannyno putovanje“ nevjerojatna je priča o hrabrosti, snazi i opstanku, priča o smionoj djevojčici koja nije prezala ni pred čim niti se ikoga bojala. Godine 1943. 13-godišnju Fanny i njezine mlađe sestre roditelji su poslali iz njihova doma u Francuskoj u dom za židovsku djecu u neutralnoj zoni. Kada su nacisti stigli na talijanski teritorij, članovi OSE (francusko-židovske humanitarne organizacije) očajnički su organizirali odlazak djece u Švicarsku. Prisiljena pobjeći u žurbi, Fanny postaje vođa grupe djece i kreće u opasnu misiju po okupiranoj Francuskoj s ciljem da stigne do švicarske granice kako bi preživjela.

Fotografije

Fannyno putovanjeFannyno putovanjeFannyno putovanjeFannyno putovanjeFannyno putovanjeFannyno putovanjeFannyno putovanjeFannyno putovanjeFannyno putovanjeFannyno putovanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.