poster

U potrazi za azilom

Chasing Asylum (2016)

dokumentarni | SAD, Australija
Redatelj: Eva Orner

Ocjena: 7.0/10

SADRžAJ

Dokumentarac „Oscarom nagrađene redateljice Eve Orner, U POTRAZI ZA AZILOM razotkriva pravi utjecaj australske offshore politike zadržavanja imigranata i istražuje kako je „sretna zemlja postala zemlja čiji lideri biraju zadržavanje umjesto suosjećanja, a vlada lišava očajnike osnovnih ljudskih prava. Film prikazuje dosad neviđene snimke iz australskih offshore sabirnih logora otkrivajući osobni utjecaj slanja ljudi u potrazi za sigurnim domom da čame u limbu. U POTRAZI ZA AZILOM istražuje mentalne, fizičke i fiskalne posljedice australske odluke da zatvara obitelji u nehigijenskim uvjetima, skrivene od medijskog nadzora, uništavajući njihove živote dok hine da ih spašavaju.

Fotografije

U potrazi za azilomU potrazi za azilomU potrazi za azilomU potrazi za azilomU potrazi za azilomU potrazi za azilomU potrazi za azilomU potrazi za azilomU potrazi za azilom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.