poster

Iz ruke u ruku

TWO HANDS (1999)

Redatelj: Gregor Jordan

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 7/10

SADRžAJ

Hodajući stazama koje su utabali Quentin Tarantino i Guy Ritchie, australski redatelj Gregor Jordan ipak je uspio na originalan način ispričati priču o mladiću koji se uvalio u nevolje nakon što je iznevjerio povjerenje lokalnog mafijaša.

Jimmy (Heath Ledger) je simpatičan mladić zaposlen kao animator striptiz-kluba. Njegova sudbina mijenja se jedne naizgled obične noći kada mu lokalni mafijaš Pando (Bryan Brown) povjeri rutinsku dostavu novca. Naravno, Jimmy biva opljačkan, a opasni Pando kreće za njim u potragu. Tijekom potjere, Jimmy ipak pronalazi vremena za romansu s lijepom Alex (Rose Byrne), koja ga nagovara da ostavi svijet kriminala i izađe na pravi put..."Iz ruke u ruku" je australski odgovor na nasilno-komične filmove Quentina Tarantina, s razlikom koja se krije ponajviše u nedostatku glamuroznosti. Jordanov film ne odvija se jednakom brzinom, nema jednaku količinu glamura kao Pakleni šund, ali nosi jasno prepoznatljivu jednostavnost u prikazu svakidašnjice, koja će možda lakše privući gledatelje željne običnih, ljudskih priča. Pored mlade zvijezde u usponu, Heatha Ledgera ("Bal čudovišta", "Legenda o vitezu"), odličnu je ulogu ostvario i legendarni australski glumac Bryan Brown ("Koktel", "F/X - ubojstvo trikom").

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.