poster

Potraga za srećom

The Pursuit of Happyness (2006)

drama | SAD
Redatelj: Gabriele Muccino

Ocjena: 8.0/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(83 glasa)

SADRžAJ

Nekada beskućnik, Christopher Gardner (Smith) promijenit će svoj život i osnovati vlastitu brokersku kuću.
U Potrazi za srećom Chris Gardner (Will Smith) obiteljski je čovjek koji se bori kako bi skrpao kraj s krajem. Unatoč naporima da održi obitelj na okupu, majka (Thandie Newton) njihova petogodišnjeg sina Christophera živi pod neprekidnim stresom zbog financijskih neprilika. Kako se više ne može nositi s time, ona odluči napustiti obitelj. Chris, sada samohrani otac, uporno nastoji naći bolje plaćen posao koristeći se svim svojim vještinama. Napokon postane pripravnik u prestižnoj brokerskoj kući, pa iako za to ne dobiva plaću, on ostaje na poslu u nadi da će dobiti obrazovanje i tako naći posao koji obećava. Bez ikakve financijske pomoći, Chris i njegov sin izbačeni su iz stana i prisiljeni spavati u prenoćištima za beskućnike, na autobusnim postajama, u WC-ima, gdje god mogu naći mjesto na kojem mogu provesti noć. Unatoč svojim nevoljama, Chris se trudi biti pažljiv i savjestan otac, a ljubav i povjerenje njegova sina pomoći će mu da pobijedi sve teškoće na putu u bolji život.

Fotografije

Potraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećomPotraga za srećom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.