poster

Wallace i Gromit: Pitanje kruha i života

A Matter of Loaf and Death (2008)

komedija, animirani, kratkometražni, kriminalistički, obiteljski, misterija, dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Irska, Francuska, Australija
Redatelj: Nick Park

Ocjena: 7.6/10

SADRžAJ

Wallace i njegov pas Gromit započeli su potpuno novi posao – pekarnicu „Top Bun“. No postoji jedan problem – ostali lokalni pekari u gradu nestaju jedan po jedan... Je li Wallace sljedeći na redu?
U animiranoj pustolovini Nicka Parka za „Oscar“ nominiranom „Pitanju kruha i života“ vidimo dinamični dvojac u novoj ulozi. Wallace i Gromit započeli su novi posao pečenja kruha, „Top Bun“, i pretvorili svoju kuću u Ulici West Wallaby 62 u žitnicu s peći, robotskim rukama za miješenje i staromodnom vjetrenjačom na krovu. Transformacija je savršena. Iako posao cvjeta, Gromit je zabrinut zbog vijesti da je desetak lokalnih pekara „nestalo“ ove godine - ali Wallace se ne brine. On je previše rastresen i zaljubljen u bivšu ljepoticu i krušnu entuzijasticu, Piellu Bakewell. Dok oni uživaju, Gromit ubrzo shvaća da je život njegova gospodara u opasnosti te postaje detektiv kako bi riješio misteriozni slučaj – u onome što ubrzo postaje „pitanje kruha i života“.

Fotografije

Wallace i Gromit: Pitanje kruha i životaWallace i Gromit: Pitanje kruha i životaWallace i Gromit: Pitanje kruha i životaWallace i Gromit: Pitanje kruha i životaWallace i Gromit: Pitanje kruha i života

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.