Ocjena: 5.5/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(31 glas)

SADRžAJ

U priči koja odražava stvarni život tinejdžerske zvijezde, Martina Stoessel („Tini“) ostaviti će za sobom svijet Violette. Na povratku sa svjetske turneje dočekuju je neočekivane vijesti. Našavši se na raskrižju, Violetta je prisiljena sve preispitati. Pokušavajući pronaći svoj unutarnji glas i slijediti vlastiti put, ona prihvaća spontani poziv na putovanje na pola puta oko svijeta u potrazi za odgovorima. Tijekom jednog beskrajnog ljeta u lijepom talijanskom obalnom gradu koji pršti kreativnošću, Violetta kreće na put samootkrivanja koji potakne umjetničko, glazbeno i osobno buđenje. Dok se njezina prošlost, sadašnjost i budućnost sudaraju, Violetta otkriva svoju pravu sebe i pretvara se u Tini, ženu i umjetnicu koja je bila suđena postati.

Fotografije

Tini: Velika promjena VioletteTini: Velika promjena VioletteTini: Velika promjena VioletteTini: Velika promjena VioletteTini: Velika promjena VioletteTini: Velika promjena VioletteTini: Velika promjena VioletteTini: Velika promjena VioletteTini: Velika promjena Violette

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.