SADRžAJ

Brian Barnes (Johnny Messner) probudi se ranjen u pustinji i ne sjeća se ničega. Ne zna zašto je okružen s osam leševa, kombijem u kojemu su 4 milijuna dolara u gotovini te kombijem punom kokaina. Briana traži ozloglašeni kralj droge Danny Perez (Danny Trejo) koji očajnički želi natrag svoj novac, te DEA agent Rooker (Dolph Lundgren), i pokvareni šerif Olson (Michael Pare) koji neće stati ni pred čim kako bi se domogao svog tek pronađenoga bogatstva. U bijegu, Brian se počinje prisjećati mnogo toga no ne sviđa mu se što kroz to prisjećanje spoznaje kakav je doista čovjek.

Fotografije

Dobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtavDobar, loš i mrtav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.