SADRžAJ

Tri sveučilišna parapsihologa izgube istraživačku stipendiju i odlučuju pokrenuti vlastiti posao, „Istjerivače duhova“, te ih gotovo odmah pozovu da istraže čudna događanja u stanu u Central Park Westu.
New York City ima problem: paranormalne pojave u gradu rastu, a jedini koji to znaju trojica su iznimno bistra i pomalo otkvačena parapsihologa s njujorškog sveučilišta koji su izgubili istraživačku stipendiju. Istjerani iz akademske zajednice, oni pokreću vlastiti posao. U ovom filmu nominiranom za „Oscar“ za najbolje specijalne efekte 1985., dr. Venkman (Bill Murray), Stantz (Dan Aykroyd) i Spengler (Harold Ramis) otvore posao u starom vatrogasnom domu i postanu istjerivači duhova, zarobljavajući dosadne duhove, sablasti i poltergeiste za novac. No čak se istrebljivači duhova nađu na ozbiljnom ispitu kada lijepa Dana Barrett (Sigourney Weaver) i njezin čudni susjed (Rick Moranis) postanu opsjednuti demonima koji žive u njihovoj zgradi. Uskoro je svaka avet u gradu na slobodi, a naši se junaci suočavaju s najvećim izazovom na krovnu demonskog svetišta.

Fotografije

Istjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhovaIstjerivači duhova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.