Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(75 glasova)

SADRžAJ

Različiti znanstvenici, vojnici i pustolovi okupljaju se kako bi došli duboko u unutrašnjost neistraženog otoka u Tihom oceanu koji je podjednako lijep i opasan. No oni ne znaju da ulaze u teritorij mitskoga Konga.
Producenti „Godzille“ donose nam svoju verziju izvora jednog od najmoćnijih mitova o čudovištu svih vremena. U ovoj uzbudljivoj originalnoj pustolovini pratimo skupinu različitih znanstvenika, vojnika i pustolova koji su se okupili kako bi istražili mitski, dosad neistraženi otok u Tihom oceanu koji je podjednako lijep i opasan. Ekipa je odsječena od svega poznatoga i ulazi u teritorij moćnoga Konga, čime počinje konačna bitka između čovjeka i prirode. Njihova misija istraživanja pretvara se u misiju preživljavanja i moraju se boriti da pobjegnu iz iskonskog raja u koji čovječanstvo ne pripada. Vrhunsku glumačku postavu čine Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman i John C. Reilly.

Fotografije

Kong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanjaKong: Otok lubanja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.