SADRžAJ

Ovo je jedna od najvećih avantura u mitologiji, epska saga o dobru i zlu. Kao dječak Jason, nasljednik antičke Grčke, svjedočio je ubojstvu svog oca od ruku njegova bezobzirnog ujaka Peliasa. Pobjegavši tik ispred smrti, Jason bježi iz svoje domovine i vraća se dvadeset godina kasnije kako bi tražio svoje pravo na krunu. Saznavši za njegov povratak, Pelias ga osudi na smrt. Kako bi spasio živu glavu, Jason ujaku obećava donijeti najvredniji dar izravno od bogova - zlatno runo. Uz pomoć Argonauta, srčane grupe mornara, ukrcava se na pogibeljno putovanje.

Fotografije

Jason i Argonauti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ledena apokalipsa (2020)

    image
    Potresi izazivaju golemi polarni vrtlog koji pokriva glavninu planeta, a jedna se obitelj mora probiti do sigurne zone na ekvatoru.
  • Planet majmuna (1968)

    image
    George Taylor (C. Heston) zapovjeda svemirskim brodom u kojem se nalazi još troje astronauta. Let traje šest mjeseci gotovo svjetlosnom brzinom, a to je sedamsto...
  • Bumblebee (2018)

    image
    1987. godine Bumblebee je u bijegu i pronalazi utočište na smetlištu kalifornijskoga gradića. Ondje ga, punog ratnih ožiljaka i slomljenog, otkrije 18-godišnja...
  • Čovjekoliki majmun protiv čudovišta (2021)

    image
    Svemirska sonda s majmunom vraća se na Zemlju, no zbog tvari s kapsule i on i čudovište Gila dosežu divovsku veličinu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.