Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(5 glasova)

SADRžAJ

U srcu svakog čovjeka postoji želja za pravom ljubavlju. Trinaestogodišnja Holly Grant (Kelli Williams) želi ono što imaju njezine najbolje prijateljice Beth (Erica Gimpel) i Diane (Maeve Quinlan) - dečka! Bez dečka na Badnjak, život joj je potpuno prazan. Da bi se situacija popravila, bit će potrebno čudo. Beth je dograbila srednjoškolskog sportaša, a ludo popularna, modno osviještena Diane rješava se konkurencije samo svojim osmijehom. Jednog dana u trgovačkom centru Holly zapazi prekrasnog dečka (Patrick Muldoon), ostvarenje svojih snova, a ne zna mu ni ime. Potaknuta Djedom Božićnjakom iz trgovine (Charles Durning), za Božić poželi dečka koji joj je zapeo za oko. Holly baš i ne vjeruje u božićne želje, ali svejedno je razočarana kad vidi da je jedini Djedov dar pod drvcem snježna kugla, s natpisom koji joj obećava ljubav "negdje između sadašnjosti i kraja njezine dvadesete godine."

Fotografije

Želim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za BožićŽelim dečka za Božić

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.