SADRžAJ

Student druge godine Al Connelly upozna djevojku svojih snova, brucošicu Imogen, i dogodi im se prava ljubav. I sve im se brzo odvija… Izabrali su svoju pjesmu, jeli su tortu, čak i vodili ljubav. Nakon ljeta, Imogen se osjeti zarobljenom u toj vezi pa se raziđu. Al se trudi oporaviti od veze, odlučan je zaboraviti Imogen i čini baš sve da u tom naumu uspije. Pritom ga njegovi prijatelji nasmijavaju, daju mu savjete, i namještaju komade.
Student druge godine Al Connelly (Freddy Prinze Jr.) upozna djevojku svojih snova, brucošicu Imogen (Julia Stiles) i između njih plane ljubav. Imaju svoju pjesmu, zajedno jedu kolače, vode ljubav. Nakon što oboje iskuse savršenu prvu ljubav, Al na nagovor prijatelja s koledža objavljuje Imogen kako se želi sastajati i s drugima. No, Imogen se boji da tako neće dobro proživjeti mladost i par se raziđe. Al se pokušava oporaviti od prekida i očajnički se trudi zaboraviti Imogen. Nakon ludih provoda i nezaboravnih noći, shvaća kako bi prvoj ljubavi ipak trebao dati drugu šansu.

Fotografije

Prva ljubavPrva ljubavPrva ljubavPrva ljubavPrva ljubavPrva ljubavPrva ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.