poster

Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Redatelj: Steven Spielberg
TV1000 Balkan | 14. 04. 2024. | 18:25


Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(139 glasova)

SADRžAJ

Tijekom Hladnoga rata sovjetski agenti motre profesora Jonesa (Harrison Ford) kad mu mladi čovjek donese kodiranu poruku od ostarjelog i poludjelog kolege Henryja Oxleyja (John Hurt). Vođeni sjajnom Irinom Spalko (Cate Blanchett), Sovjeti prate Jonesa i mladića Mutta (Shia LaBeouf) u Peru. Uz pomoć Oxleyjeve poruke pronalaze legendarnu lubanju napravljenu od jednoga komada kvarca. Ako Jones uspije donijeti lubanju na pravo mjesto, sve će biti dobro, ali ako je Irina vrati na izvorište, dobit će moći koje bi mogle ugroziti Zapad.
Film je osvojio nagradu Saturn 2009. godine, a nominiran je i za nagradu BAFTA.

Fotografije

Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeParamountIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanjeIndiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.