Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 6.4/10
(19 glasova)

SADRžAJ

Barica radi kao blagajnica na periferiji Zagreba i mašta o tome kako će svoju bolesnu kćer odvesti na more. No, kad se konačno uspije izboriti za dopust, stvari se kompliciraju kad se u samoposluživanju zaposli nova dugonoga radnica.
"Blagajnica hoće ići na more" debitantski je film jednog od najuspješnijih hrvatskih filmskih redatelja mlađeg naraštaja Dalibora Matanića. U hrvatskim kinima film je vidjelo čak 60.000 gledatelja. Ova gorka i ironična socijalna satira s elementima melodrame, nastala u Dramskom programu Hrvatske televizije, nagrađena je s tri Zlatne arene u Puli, nagradom Breza za najboljeg debitanta, a međunarodna priznanja osvojila je na festivalima u Cottbusu i Sočiju.

Fotografije

Blagajnica hoće ići na moreBlagajnica hoće ići na moreBlagajnica hoće ići na moreBlagajnica hoće ići na moreBlagajnica hoće ići na moreBlagajnica hoće ići na moreBlagajnica hoće ići na moreBlagajnica hoće ići na moreBlagajnica hoće ići na moreBlagajnica hoće ići na more

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.