SADRžAJ

Nakon nasilne smrti La Honga, Han Chong pokori se proglasu sela i preuzme brigu o La Hongovoj nijemoj udovici i njihovoj djeci. Ali upravo kada se počnu emocionalno povezivati, pojave se sumnje u vezi s La Hongovom smrti.
Smješten u zabačeno, nevjerojatno slikovito planinsko selo u Kini sredinom 1980-ih, KRIK PLANINE plete priču koja počinje iznenadnom nasilnom smrću jednog čovjeka u neobičnim okolnostima, iza kojega je ostala zagonetna udovica – mlada nijema žena s dvoje male djece. Sada razbijena obitelj stranca iz udaljene pokrajine okreće naglavce usko povezanu tradicionalnu strukturu seoske zajednice. Dok se seoski vođe muče kako bi riješili taj problem, udovica se poveže s radišnim mladićem kojemu je povjerena briga za nju i njezinu djecu, a on i seljani otkrivaju da ona krije mračnu priču i sposobnost da je ispriča bez riječi.

Fotografije

Krik planineKrik planineKrik planineKrik planineKrik planineKrik planineKrik planineKrik planineKrik planineKrik planine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.