Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(7 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Der letzte Kampf

SADRžAJ

U trećem dijelu prošlo je nekoliko godina otkako su se Winnetou i Old Shatterhand vratili s jezera Silver. Apaši žive u miru s bijelcima, a Old Shatterhand i njegova supruga Nscho-tschi žive u skladu na svojoj farmi sve dok pronalazak nafte na teritoriju Apaša ne poremeti njihov mir. Otac i sin Santer žele doći u posjed nafte i otjerati Indijance s njihova teritorija. Dolazi do ubojstva nad nevinim doseljenicima, a potom i do rata i premda Old Shatterhand dolazi u pomoć, ne uspijeva spasiti Winnetoua. Svom umirućem prijatelju obećava kako će se brinuti o njegovu narodu, a nakon Winnetouova pokopa, Apaši biraju Old Shatterhanda za novog poglavicu.

Fotografije

WinnetouWinnetouFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola Predovic

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.