poster

Private Property

Private Property (1960)

Redatelj: Leslie Stevens

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 7.0/10

SADRžAJ

Duke i Boots (Corey Allen i Warren Oates), dva mlada razbojnika, opljačkaju benzinsku crpku u Kaliforniji. Duke, energičan i divlji, zadirkuje Bootsa jer nikad nije imao seksualno osvajanje. Nudi mu da će za njega zavesti ženu koju su upravo primijetili u Cadillacu te njih dvojica sjedaju u auto Eda Hogatea (Jerome Cowan), čovjeka koji se igrom slučaja zatekao tu, i natjeraju ga da krene u potjeru za njom.
Žena je Ann Carlyle (Kate Manx), strastvena i pohotna supruga rukovoditelja osiguravateljske kompanije (Robert Wark), kojoj on ne pruža sve što joj je potrebno.
Razbojnički duo useljava se u susjednu kuću u kojoj nitko ne živi i kreće u izvršenje svoga plana.

Fotografije

Private Property

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zvižduk niz vetar (1961)

    image
    Priča o beguncu koji se krije na farmi u Lankaširu, i za koga troje dece koje žive na farmi misle da je sam Isus Hrist, zbog njegove brade i izgleda...
  • Who Killed Teddy Bear (1965)

    image
    In New York, a disco hostess is stalked by a sexual predator and she requests help from a vice squad detective who takes a personal interest in the case.
  • Zločin i iskupljene (2010)

    image
    Upravo izašavši iz zatvora, Mitchel ne želi više imati posla s kriminalom, ali prihvaća Billyevu ponudu da radi s njim kao potraživač dugova. Želi se osvetiti...
  • O, milosti (2019)

    image
    Šef policije u sjevernoj Francuskoj pokušava riješiti slučaj u kojem je starica brutalno ubijena.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.