SADRžAJ

U ovom nastavku obiteljskog hita LABUĐA PRINCEZA, princ Derek i princeza Odette smjestili su se u svoj dvorac na Labuđem jezeru sa svojim poznatim prijateljima: kornjačom Speedom, žapcem Jean-Bobom i pticom Puffinom. No u tajnoj planinskoj jazbini u blizini zli Clavius planira ukrasti svemoćnu magičnu kuglu skrivenu duboko u utrobi dvorca. Nakon otmice kraljice Uberte, zbog čega je Derek prisiljen otići u opasnu misiju kako bi spasio majku, Clavius odmah zarobi Odette i zaključa je u tornju. Uz pomoć vještice Odette se pretvori u labuda i odleti iz svoje ćelije. Ali i dalje mora osloboditi Dereka iz Claviusove smrtonosne zamke prije nego što se probiju u planinu dvorca, suoče s Claviusom i njegovim slugama i pokušaju vratiti kuglu.

Fotografije

Labuđa princeza 2Labuđa princeza 2Labuđa princeza 2Labuđa princeza 2Labuđa princeza 2Labuđa princeza 2Labuđa princeza 2Labuđa princeza 2Labuđa princeza 2Labuđa princeza 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.