SADRžAJ

Truplo ubijena čovjeka nađeno je u dvorcu milijunaša Benjamina Ballona. Inspektor Clouseau (Peter Sellers) poslan je u istragu, ali glavni inspektor Charles Dreyfus (Herbert Lom) ne dopušta nespretnom Clouseau ni blizu slučaja...
U veličanstvenoj pariškoj rezidenciji Benjamina Ballona (George Sanders) počinjeno je ubojstvo. Svi dokazi upućuju na seksi, krupnooku sluškinju Mariju Gambrelli (Elke Sommer). Policijski inspektor Dreyfus (Herbert Lom) spreman je uhititi je – ali tada na scenu stiže veličanstveno, monumentalno nesposobni inspektor Clouseau (Peter Sellers). Clouseau možda ima teškoća preživjeti dan a da ne upadne u ribnjake, onesvijesti ljude otvaranjem vrata i spremi upaljeni upaljač u džep, ali njegovi su instinkti točni kada zaključi da je gđici Gambrelli smjestio netko drugi u Ballonovu kućanstvu. Čak i dok se žrtve ubojstva redaju, Clouseau je odlučan dokazati da je gđica Gambrelli nedužna. Dok njegova nespretnost i destruktivnost ostavljaju trag Parizom, Clouseau dovodi Dreyfusa doslovno do ludila. Ta činjenica vodi do eksplozivnog vrhunca i konačnog oslobođenja gđice Gambrelli.

Fotografije

Pucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tamiPucanj u tami

Recenzije


Recenzirao/la hymie
nedjelja, 1. svibnja 2022. 00:12
A Shot in the Dark saw the great Peter Sellers reprise what is probably his most iconic role as the inept Inspector Clouseau. It's always obvious why Sellers is so well remembered for this role, as he's absolutely great in it. His mannerisms and quirks help to add to the personality of the character, and despite the fact that this man is overblown to comic book proportions, Sellers succeeds in making the role believable and, more importantly, very fun to watch.

The majority of the humour... (više)
Lajkaj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.