Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 7/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Film prati afričke migrante koji prkose smrti i riskiraju sve kako bi započeli novi život u Europi. Dva muškarca iz Burkine Faso stižu u Italiju u nadi da će naći bolji život, ali umjesto toga dočekaju ih neprijateljstvo i nasilje.
Ovaj iznimno relevantan film koji otvara oči, prati afričke migrante koji prkose smrti i riskiraju sve kako bi započeli novi život u Europi. Ayiva i Abas bliski su prijatelji iz Burkine Faso odlučni domoći se Italije kako bi pronašli posao i prehranili svoje obitelji kod kuće. No čak i nakon što prežive potresno putovanje – pustinjske razbojnike, opasnu plovidbu, uhićenje – ništa ne može pripremiti dvojicu muškaraca za neprijateljstvo i nasilje koji ih čekaju. Napeta priča o preživljavanju ispričana živopisnim realizmom, „Mediterranea“ uranja gledatelja u srce humanitarne krize koja je za previše ljudi živa stvarnost.

Fotografije

MediterraneaMediterraneaMediterraneaMediterraneaMediterraneaMediterraneaMediterraneaMediterraneaMediterranea

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.