SADRžAJ

Pod okriljem magle žrtve zločina na kojemu je sagrađen grad dižu se iz mrtvih kako bi se osvetile. Godine 1871., kad je magla prekrila površinu mora, četiri su muškarca počinila užasan zločin. Posada i svi putnici broda potonuli su u svoj vodeni grob. Njihova priča nije ispričana jer je magla prikrivala groznu tajnu generacijama...

Ali kada kapetan broda, Nick Castle (Tom Welling), zakvači svoje sidro za staru torbu iz koje ispliva njezin sadržaj, to izazove niz strašnih događaja sa smrtonosnim posljedicama na malome otoku. Kako predmeti iz prošlosti dolaze na obalu, osvetnički se duhovi prijašnjih vlasnika bude. U uznemirujuće su događaje upletene i Nickova bivša djevojka, Elizabeth (Maggie Grace), koja je nedavno vratila u grad, i njegova povremena ljubavnica Stevie (Selma Blair), samohrana majka, čuvarica svjetionika i vlasnica lokalne radijske postaje.

Fotografije

Magla

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.