SADRžAJ

Kad obavještajni časnik Max Vatan (Brad Pitt) sazna da njegova žena (Marion Cottillard) možda potajno radi za neprijatelja, ima samo 72 sata da dokaže njezinu nevinost i spasi svoju obitelj prije negoli mora učiniti nezamislivo.
1942. g., tijekom 2. svjetskog rata, kanadski špijun Max Vatan (Brad Pitt) padobranom se spušta u Francuski Maroko da bi upoznao francusku špijunku Marianne Beauséjour (Marion Cotillard) koja će mu glumiti ženu. Njihova je misija izvršiti atentat na njemačkog veleposlanika u Casablanci. Živjeli su zajedno nekoliko dana i uskoro se zaljubili. Kad se Max vratio u bazu u Londonu, doveo je Marianne i oženio se njome. Godinu dana poslije dobili su kćerkicu Annu tijekom bombardiranja. Jednog dana Maxa pozovu na sastanak u zloglasni Odjel V zajedno sa zapovjednikom Frankom Heslopom i agentom tajne službe koji kaže da sumnjaju na to da je Marianne njemačka špijunka. Max ima samo 72 sata da dokaže njezinu nevinost i spasi svoju obitelj prije negoli mora učiniti nezamislivo.

Fotografije

Tajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna vezaTajna veza

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.