Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 7.1/10
(47 glasova)

SADRžAJ

Nakon prometne nesreće Michelle (Mary Elizabeth Winstead) budi se u podrumskom skloništu čovjeka opsjednutog urotama (Johnn Goodman) koji tvrdi da ju je spasio iz slupanog automobila. On je također obavještava da je kemijski napad opustošio okolno područje, zbog čega se u vanjskom svijetu više ne da živjeti. Emmett (John Gallagher Jr.), koji se jedva domogao skloništa, potvrđuje ovu verziju događaja, ali Michelle ostaje sumnjičava. Dok se dinamika unutar bunkera stalno mijenja, ona počinje sumnjati u istinitost onoga što se događa u skloništu i u vanjskom svijetu.

Fotografije

10 Cloverfield LaneParamountParamount10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane10 Cloverfield Lane

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.