SADRžAJ

Alfie je vozač limuzine i svakodnevno je okružen je prekrasnim ženama. Uživajući u vezama na jednu noć i bez ikakvih obaveza živi kao pravi Don Juan. Njegovoj se djevojci Julie ta situacija niti najmanje ne sviđa. Alfijevi prijatelji su njegov kolega Marlon i Lonette. Nakon kratke avanture s Lonette, Alfie je prisiljen osvrnuti se na svoj život i preispitati životni stil.
Na Manhattanu, britanski vozač limuzine Alfie (Jude Law) okružen je prelijepim ženama, većinom klijenticama, i živi kao Don Juan, zabavljajući se s njima na jednu noć bez osjećaja ikakve obaveze. Njegova prijateljica i samohrana majka Julie (Marisa Tomei) je prilično uzrujana zbog cijele situacije. Najbolji prijatelji su mu kolega Marlon (Omar Epps) i njegova djevojka Lonette (Nia Long). Alfie ima kratku aferu s Lonette, no posljedice njegovog čina prisile ga da se zapita i razmisli o svom načinu života.

Fotografije

AlfieAlfieAlfieAlfieAlfieAlfieAlfie

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.