poster

Smrt na sprovodu

Death at a Funeral (2007)

komedija, drama | SAD, Njemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Nizozemska
Redatelj: Frank Oz

Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 8.2/10
(45 glasova)

SADRžAJ

Najstariji sin obitelji koja upravo pokapa oca, Daniel (McFayden), mora se suočiti sa svojim mlađim bratom Robertom (Graves), poznatim piscem i playboyem iz New Yorka. S druge strane, Danielova rođakinja Martha (Donovan) zajedno sa svojim zaručnikom Simonom (Tudyk) pokušava ostaviti što bolji utisak na svoga uštogljenog oca. No, plan će otići potpuno u krivom smijeru kada Simon sasvim slučajno uzme drogu na putu prema sprovodu pa počne doživljavati delirične napade. A kao da ni to nije dovoljno, tajanstveni stranac (Dinklage) prijeti da će izvaditi još pokojeg kostura iz obiteljskog ormara pa dvojica braće moraju što prije smisliti efektan način ne samo kako da pokopaju svoga oca, nego i tajne koje još uvijek nisu umrle s njime.

Fotografije

Smrt na sprovoduSmrt na sprovoduSmrt na sprovoduSmrt na sprovoduSmrt na sprovoduSmrt na sprovoduSmrt na sprovoduSmrt na sprovoduSmrt na sprovodu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.