SADRžAJ

SF viđenje klasičnog romana „Čarobnjak iz Oz-a“. Nekada prelijepa zemlja postala je opustošena. Zla čarobnica Azkadellia je otela Lavander Eyes. Ona je čarobnici potrebna za realizaciju opakog plana: isisavanje duša njenih miljenika i prikupljanje energije kako bi preskočila udaljenost između svoga svijeta i „druge strane“, koja se zove Zemlja. No, čarobnicin vidoviti sluga Lylo upozorava ju na prisustvo opasnosti po njen plan. Opasnost je DG, buntovna mlada žena iz Omahe, koju je u snovima posjetila Lavander Eyes i uputila joj poziv upomoć. Mini serija je imala 9 Emmy nominacija a nagrađena je Emmyjem za najbolju šminku. Također, „Tin Man“ je nagrađen sa još 9 nagrada.

Fotografije

Limeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjekLimeni čovjek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.