Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(69 glasova)

SADRžAJ

Vječna djeveruša koja je nesretna jer se njezina mlađa sestra udaje za čovjeka njezinih snova zaljubljuje se u ciničnog novinara koji izvještava s tog događaja.
Autorica scenarija za film “Vrag nosi Pradu”, donosi nam i scenarij za film “ZAUVIJEK DJEVERUŠA, NIKAD NEVJESTA”. U središtu je radnje Jane (Katherine Heigl), idealistica, romantičarka i posve nesebična žena… vječna pomoćnica mladenki čiji sretni kraj nije ni na pomolu. No kad mlađa sestra Tess zarobi srce Janeina šefa u kojeg je ona potajno zaljubljena, Jane počinje preispitivati svoj životni stil vječne djeveruše. Jane je oduvijek bila dobra brinući se za druge, no ne i za sebe. Cijeli život usrećuje druge, a to može dokazati ormarom u kojem se nalazi 27 haljina za djeveruše. Jedne nezaboravne večeri, Jane uspijeva jureći između vjenčanja na Manhattanu i Brooklynu, a tom pothvatu svjedoči Kevin (James Marsden), novinar koji shvati da bi priča o toj ovisnici o vjenčanjima mogla biti njegova karta dalje od stranice o vjenčanjima njegovih novina. Jane smatra Kevinov cinizam suprotnim svemu što je njoj drago – vjenčanjima te njih dvoje započinju borbu. Janein nekad savršeno uređeni život dodatno komplicira dolazak njezine mlađe sestre Tess (Malin Akerman). Tess odmah zarobi srce Janeina šefa, Georgea (Edward Burns). Tess regrutira svoju sestru koja je uvijek spremna pomoći da isplanira još jedno vjenčanje – Tessino i Georgeovo – no Janeini osjećaji prema njemu vode do šokantnih otkrića… a možda i do početka novog života.

Fotografije

Zauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjestaZauvijek djeveruša, nikad nevjesta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.