SADRžAJ

Mladi Albert dolazi u Washington kako bi se zaposlio u taksi-tvrtki ratnog veterana Harolda. Tvrtka je u dugovima i prijeti joj prisilna obustava rada, no Albert ne gubi entuzijazam, baš kao ni Harold koji od svojih zaposlenika traži da sad kad je teško zbiju redove, vrate dugove, otplate kredit i unaprijede firmu. Međutim, Albert nehotice sudjeluje u otmici dvoje djece postavši i sam plijenom otmičara, a kad taksisti za to saznaju, kreću u akciju...

"D. C. Cab" jedan je od ranih filmova uglednog redatelja Joela Schumachera (Tanka linija smrti, Klijent, Dan ludila, Batman zauvijek, Batman i Robin, 8 mm, Zemlja tigrova, Telefonska govornica, Fantom iz opere) i više podsjeća na radove Johna Landisa, nego na filmove kojima je Schumacher kasnije stekao reputaciju. Riječ je o tzv. anarhoidnoj komediji s mnoštvom likova koja pruža dinamičnu zabavu za širok krug gledatelja. U glumačkoj ekipi ističu se Adam Bladwin (Full Metal Jacket, Gorka žetva, Slijepa pravda), Mr. T (Rocky III) i Gary Busey (Priča o Buddyju Hollyju, Dan velikih valova, Predator 2, Smrtonosno oružje, Pod opsadom, Tvrtka).

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.