Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 6/10
(2 glasa)

SADRžAJ

U svibnju 1940. Francuska doživljava slom. Milijuni ljudi kreću na put u strahu od njemačkih snaga. Među njima je i jedan Nijemac koji se protivi nacističkom režimu te je zbog toga bio zatvoren, a sada kreće u potragu za svojim sinom.
Svibanj 1940. Kako bi pobjegli pred prijetećom njemačkom invazijom, žitelji malog sela u sjevernoj Francuskoj bježe iz svojih domova, baš kao i milijuni njihovih sunarodnjaka. Max, njemački dječak, putuje zajedno s njima. Njegov otac Hans protivio se nacističkom režimu te je bio zatvoren u Arrasu jer je lagao o svojoj nacionalnosti. Hansa naposljetku oslobode te on krene u potragu za svojim sinom u pratnji škotskog vojnika koji se pokušava vratiti kući.

Fotografije

U svibnju čini što te voljaU svibnju čini što te voljaU svibnju čini što te voljaU svibnju čini što te voljaU svibnju čini što te voljaU svibnju čini što te voljaU svibnju čini što te voljaU svibnju čini što te voljaU svibnju čini što te volja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.