poster

Ustav Republike Hrvatske

Ustav Republike Hrvatske (2016)

drama, komedija | Hrvatska, Češka, Slovenija, Sjeverna Makedonija, Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Rajko Grlić
CineStar TV1 | utorak | 13:40


Ocjena: 7.6/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(29 glasova)

SADRžAJ

Priča o četvero ljudi koji žive u istoj zgradi i zaziru jedni od drugih jer se razlikuju po imovinskom statusu, seksualnim navikama, nacionalnosti i vjeri te vjerojatno nikada ne bi međusobno prozborili da ih nesreća na to ne natjera i učini da budu ovisni jedni o drugima. Mučno i bolno oni se polagano počinju otvarati i međusobno prepoznavati kao ljudi.
Film "Ustav Republike Hrvatske" dobio je tridesetak domaćih i inozemnih nagrada, među kojima su i one za najbolji film na World Film Festivalu u Montrealu, SEEfestu u Los Angelesu, Raindance Film Festivalu u Londonu, Santa Barbara International Film Festivalu te Nagrada europske kritike Feodora i četiri Zlatne arene na filmskom festivalu u Puli.

Fotografije

Ustav Republike HrvatskeUstav Republike HrvatskeUstav Republike HrvatskeUstav Republike HrvatskeUstav Republike HrvatskeUstav Republike Hrvatske

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.