poster

Dobrodošli u Collinwood

Welcome to Collinwood (2002)

komedija, kriminalistički | SAD, Njemačka
CineStar Comedy | ponedjeljak | 10:55

Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Cosimo u ruke prima plan za pljačku iz snova, a jedini problem predstavlja mu fizička barijera - naime, u zatvoru je.
Sada je na Cosimovoj djevojci Rosalindi da pronađe nekoga tko će odslužiti kaznu umjesto njega. Čini se kako dobrovoljaca nema na vidiku jer nitko ne želi uskočiti u cipele zatvorenika, čak ni uz ponuđeni udio u pljački. No, naposljetku zaključi kako zna čovjeka koji je uz određene ustupke spreman za takav potez, no tajanstvenog neznanaca prvo treba pronaći. Nedugo zatim Rosalindu proganja čak pet dobrovoljaca, koji žele svoj dio kolača iz savršene pljačke. Aduti kriminalističke komedije braće Russo sigurno su glumci, koji su se savršeno stopili sa svojim ulogama, i njihovi briljantni dijalozi. Gledatelje će zasigurno opustiti vratolomije ovih lupeža, a ženski dio oduševit će pojavljivanje neodoljivog Georgea Clooneya u maloj ulozi.

Fotografije

Dobrodošli u CollinwoodDobrodošli u CollinwoodDobrodošli u CollinwoodDobrodošli u CollinwoodDobrodošli u CollinwoodDobrodošli u Collinwood

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.