SADRžAJ

Tek su se zbog očeve bolesti ponovno okupili na istome mjestu. Shirley Cooperberg (Ellen Burstyn) i njezina odrasla djeca nakon mnogo se vremena opet nađu zajedno, ali u bolnici, dok čekaju rezultate očeve operacije.

Nadoknađujući izgubljeno vrijeme, obitelj se prisjeća prošlosti. Stariji brat Edward (Mark Blum) bahat je i naprasit, a posebno se loše odnosi prema mlađem bratu, neodlučnom Eliju (Ted Levine). Međutim, obiteljske veze čvršće su od svega, što će obitelj dobro naučiti očekujući dobre vijesti, istovremeno se bojeći loših.

Snimljen po istoimenome kazališnom komadu scenarista Orena Safdieja, „Zahvalit ćeš mi poslije“ je iznimno zahtjevan film, ali istovremeno i jako topao i zabavan. Sve je to prepoznao i organizacijski odbor cijenjenoga festivala u Montrealu, na kojem je film redatelja Shimona Dotana 1998. godine ostvario zapažen uspjeh. Prva zvijezda filma nedvojbeno je slavna Ellen Burstyn, u jednoj od najboljih uloga kasnijih faza svoje karijere, no redatelj Dotan vješto je uskladio cijeli ansambl u ovoj odličnoj humornoj drami.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Cemetery Junction (2010)

    image
    U Engleskoj 1970-ih, trojica prijatelja dane provode šaleći se, pijući i ganjajući djevojke. Freddie želi napustiti svijet radničke klase, no karizmatični Bruce i...
  • Potpuni stranci (2016)

    image
    Sedmero dugogodišnjih prijatelja, oženjenih i razvedenih, okuplja se na večeri. Počelo je kao igra s odlukom da na stol stave mobitele i međusobno podijele...
  • Spooner (2009)

    image
    Suočen s iseljenjem iz roditeljske kuće na njegov 30-i rođendan, društveno neobičan tip upoznaje djevojku iz snova i stvara vlastita pravila za odrastanje.
  • BABA (2017)

    image
    Čudna, ali domišljata starica prisiljena je nositi se s dvosmislenom budućnošću nakon što su njena zemlja, obitelj i cijeli sustav vrijednosti uništeni. Svoje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.