SADRžAJ

Stephanie (Julie Andrews), slavna violinistica udana za ravnatelja orkestra oboli od multiple skleroze. Njezin se cijeli život uruši: karijera joj iznenada okonča, a suprug (Alan Bates) je prevari s drugom ženom.
Julie Andrews daje vrhunsku dramatičnu izvedbu u filmu DUET BEZ NJE. Temeljena na drami Toma Kempinskog, priča se bavi briljantnom koncertnom violinisticom Stephanie Anderson (Andrews) koja polako gubi borbu s razarajućom multiplom sklerozom. Stephanieni problemi produbljuju se zbog njezina nevjernog muža Davida Cornwallisa (Alan Bates) te njezina štićenika Constantinea Kassanisa (Rupert Everett) koji pokazuje znakove da se „prodao“ zabavnoj industriji. Max von Sydow igra psihijatra dr. Louisa Feldmana koji pokušava pomoći Stephanie nositi se sa svojom iscrpljujućom bolešću, ali i on joj na kraju dođe na teret baš kao David i Constantine.

Fotografije

Duet bez nje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.