SADRžAJ

Pospani grad Wheelsy mogao bi biti bilo koji mali grad u Americi - pomalo staromodan i nježan, naseljen prijateljski nastrojenim ljudima koji ne guraju nos u tuđe poslove. Ali ispod površinskoga šarma raste nešto bezimeno i zlo. Izgleda da nitko ne primjećuje da su telefonske veze blokirane ili da se jedan od najbogatijih građana,Grant Grant, počeo čudno ponašati. Ali kada netko pokolje i unakazi stoku i kada nestane mlada djevojka, šerif Bill Pardy i njegova ekipa, kojoj pomaže Grantova žena Starla, otkrivaju mračnu silu koja opsjeda njihov grad i suočavaju se s bićem starijim od samoga vremena, koje želi progutati sav život na Zemlji.

Fotografije

LjigavciLjigavci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Psiho Goreman (2020)

    image
    Brat i sestra, Luke (Owen Myre) i Mimi (Nita-Josée Hanna), nesvjesno uskrsnu drevnog vanzemaljskog gospodara (Matt Ninaber) koji je zakopan u njihovom dvorištu....
  • Zmija iz Comptona (2018)

    image
    Rap grupa na rubu potpisivanja svog prvog ugovora za album jedina je nada grada u borbi s mutiranim čudovištem, divovskom zmijom.
  • Mrtvi ne umiru (2019)

    image
    Nakon što mrtvi počnu ustajati iz svojih grobova, dotad miroljubivi gradić Centerville nađe se usred borbe za život pod invazijom horde zombija.
  • Vivarij (2019)

    image
    Mladi par zarobljen je u kafkijanskom, labirintu sličnom predgrađu punom beskonačnih, identičnih kuća. Bez mogućnosti da odu, prisiljeni su odgajati bebu koja se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.