SADRžAJ

Belle je bistra i lijepa mlada žena koju zarobi strašna zvijer u svome dvorcu. Unatoč opasnoj situaciji, Belle na kraju nauči prozreti zvijerinu vanjštinu te otkriti srce i dušu princa.
Najljepša ljubavna priča ikada ispričana na način kakav nikada prije niste doživjeli. Čitavog života mladi princ živi sebično i arogantno, misleći samo na sebe, sve dok ga tajanstvena vila ne osudi na izgled čudovišta. Njegova jedina nada je susret s mladom ženom čiju će ljubav osvojiti i tako se iskupiti te ponovno poprimiti ljudski oblik. Godine prolaze, ali jednog dana pruži mu se prilika pokazati se mladoj Belle, koja se ponudi da će zauzeti mjesto svog bolesnog oca u zatvoru. Uz pomoć osoblja dvora, Belle s vremenom nauči cijeniti svog zatočenika te se čak zaljubi u njega. No u selu, beskrupulozni lovac ima svoje planove za Bell.

Fotografije

Ljepotica i zvijerLjepotica i zvijerLjepotica i zvijerLjepotica i zvijerLjepotica i zvijerLjepotica i zvijerLjepotica i zvijerLjepotica i zvijerLjepotica i zvijerLjepotica i zvijerLjepotica i zvijer

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.