SADRžAJ

Zbog krivnje koju osjeća nakon nesretne smrti jednoga para, ekscentrični filadelfijski filantrop (Richard Gere) financijski pomaže njihovu trudnu kćer (Dakota Fanning) i njezina muža (Theo James). Tako ovom novopečenom bračnom paru u život uđe ovaj moćni, tajanstveni i posesivni čovjek kojega je Gere briljantno odglumio.

Fotografije

DobročiniteljDobročiniteljDobročiniteljDobročiniteljDobročiniteljDobročiniteljDobročinitelj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Poštanske zagonetke: Od srca (2016)

    image
    Istraga oštećenog pisma mogla bi dovesti do pada važnog uglednika. Ekipa se nakon Valentinova suočava i s osobnim izazovima.
  • Our Quarantine (2015)

    image
    Na nagovor profesorice mladi student zaroni u živote petnaestorice Marokanaca koji su silom prilika prisiljeni živjeti na teretnom brodu u luci u Caligariji. Taj...
  • Poseban odgoj (1977)

    image
    Socijalno-psihološka drama. Pera Antić Trta (S. Štimac) izvrgnut je velikoj sramoti: nezakonito je dijete, ne zna se tko mu je otac, a majka pijanica je u...
  • Crno-bijeli blues (2010)

    image
    Dvojica naizgled različitih muškaraca kreću na glazbeno putovanje američkim jugom koje će zauvijek promijeniti njihove živote.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.