Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 8/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Henry Tawes šerif je u malom gradiću u saveznoj državi Tennessee. Čovjek jakog morala, uvijek brzo sudi drugima i predano slijedi zakon. Tada upoznaje Almu, mladu, lijepu djevojku koja mu okreće svijet naglavce.
Predstavnik zakona u ruralnom Tennesseeju, zarobljen u braku bez ljubavi, šerif Tawes (Gregory Peck) posvećuje se svomu radu kako bi postigao zadovoljstvo. Kada upozna Almu McCain (Tuesday Weld), kćer krijumčara rakije Carla McCaina (Ralph Meeker), odmah je privučen k njoj. Unatoč razlici u godinama, Alma započne vezu s Tawesom, a otac je na to potiče kako bi manipulirala šerifom da mu dopusti nastaviti s nezakonitim poslom pravljenja viskija. I dok ga Tawesova beznadna zaljubljenost u djevojku tjera na to da kompromitira svoju profesionalnu etiku, on ugrožava karijeru i brak sa svojom ženom, Ellen (Estelle Parsons).

Fotografije

Šerife, to je zemlja nasiljaŠerife, to je zemlja nasiljaŠerife, to je zemlja nasiljaŠerife, to je zemlja nasiljaŠerife, to je zemlja nasiljaŠerife, to je zemlja nasilja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.