Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(56 glasova)

SADRžAJ

ZG80 svojevrstan je prednastavak filma Metastaze Branka Schmidta. Prednastavak zato što se u filmu pojavljuje lik Krpe kojeg je u Metastazama sjajno utjelovio Rene Bitorajac. Renea ćemo ponovno uživati gledati na velikom ekranu i to u ulozi mlađeg Krpe. U filmu se susrećemo i s drugim poznatim likovima poput Kize i Deje, a ZG80 vraća nas na sam početak njihove priče i ulazi u motivaciju koja stoji iza njihovog djelovanja u kontekstu predratne Jugoslavije.
ZG80 akcijska je komedija o jednom od najvećih rivaliteta u povijesti nogometnih navijača, između nogometnih navijača Bad Blue Boysa (nogometni klub „Dinamo“, Zagreb, Hrvatska) i Delija (nogometni klub „Crvena zvezda“, Beograd, Srbija). Krajem osamdesetih, u osvit rata u Jugoslaviji, nogometni huligani iz Zagreba otišli su na utakmicu u Beograd, dom svojih omiljenih neprijatelja Delija, navijača nogometnog kluba „Crvena zvijezda“. Utakmica potakne niz događaja koji dovedu do pravog huliganskog rata na ulicama Beograda.

Fotografije

ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80ZG80

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.