SADRŽAJ

Josh Baskin dvanaestogodišnjak je kojega je karnevalski stroj za ispunjavanje želja pretvorio u 35-godišnjaka (Tom Hanks) i koji se nakon toga nađe u romantičnoj vezi s profinjenom direktoricom Susan Lawrence (Elizabeth Perkins).
Tom Hanks glumi Josha Baskina, dvanaestogodišnjaka kojega karnevalski stroj za ispunjavanje želja pretvori u 35-godišnjaka. Kada se probudi i shvati da se njegova želja da bude „velik“ (kako bi zadivio razrednu ljepoticu Cynthiju Benson) zagonetno ispunila, Josh je zbunjen i uplašen te bačen u svijet odraslih za koji nije pripremljen. Kada dobije prvi posao u tvornici igračaka koju vodi "Mac" Mac Millan (Robert Loggia), on shvaća da biti „velik“, kao što je i sumnjao, ima svoje prednosti; slobodu, novac i neograničeno mnogo igračaka. Ali nije spreman za ono što će se dogoditi kada privuče pozornost svoje suradnice – lijepe i ambiciozne Susan Lawrence, zbog koje Cynthia Benson izgleda kao... Pa, kao djevojčica. Elizabeth Perkins glumi Susan, ukočenu direktoricu na putu prema vrhu, koja uđe u nevjerojatnu vezu s čovjekom-dječakom. Susan je u vezi s direktorom Paulom Davenportom (John Heard), koji sramežljivoga pridošlicu smatra opasnim suparnikom. Ali Susan, koja nikad dotad nije upoznala nikoga poput Josha, divi se njegovu daru da prepozna dječje želje. Njegov pristup životu probudit će dijete u njoj i romansa će početi. Naravno, nekoliko je stvari koje Susan ne zna o svom novom dečku: telefonski razgovori s majkom – koja misli da je dječak otet – i posjeti njegova najboljeg prijatelja Billyja Kopecheja (Jared Rushton), koji je još uvijek dvanaestogodišnjak i zna njegovu tajnu. Kada Josh oklijeva u vezi, Susan pomisli da je on samo još jedan „Petar Pan“, koji se boji odrasti. Ona ne zna da, kada on kaže „ja sam dijete“, to doista misli, a ona ima rivala za kojega i ne zna da postoji – Joshevu obitelj, koja mu strašno nedostaje, i izgubljenu mladost, za kojom još čezne.

Fotografije

VelikiVelikiVelikiVelikiVelikiVelikiVelikiVelikiVelikiVelikiVelikiVelikiVelikiVeliki

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Najgora noć u životu (2014)

  ponedjeljak
  image
  Snalažljiva novinarka doživi avanturu za jednu noć s naočitim neznancem te zaglavi idućeg jutra u centru Los Angelesa bez telefona, auta, osobne i novca – samo...
 • Samo za luđake (2009)

  ponedjeljak
  image
  Šest osoba na rubu živčanog sloma odluči se prijaviti u ludnicu, no otkrivaju da ondje imaju mjesta samo za jednoga.
 • Pljačkaš dječjeg lica (2006)

  ponedjeljak
  image
  Patuljasti lopov Calvin maskira se u bebu kako bi pronašao ukradeni dijamant skriven u domu para bez djece. Ali tvrdi i cinični Calvin život u dječjoj koži smatra...
 • Najbolji božićni duh (2019)

  ponedjeljak
  image
  Kao gradonačelnici gradova u New Hampshireu, dugogodišnji suparnici Liam i Sarah odlučni su pobijediti u tradicionalnom "Natjecanju božićnog duha".
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.