SADRžAJ

Bruce Willis, kao Julian Michaels, glumi u ovom znan-fan trileru o vrhunskom odmaralištu, VICE-u, u kojemu klijenti mogu ostvariti svoje najluđe maštarije s robotima koji izgledaju kao ljudi. Kad robotica (Ambyr Childers) postane svjesna sebe i pobjegne, nađe se u vatri između Julianovih plaćenih ubojica i murjaka (Thomas Jane) koji želi zatvoriti Vice, te jednom zasvagda prekinuti nasilje.

Fotografije

ViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceViceVice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zbor po zbor

    image
  • Vremenska prognoza

    image
    Meteorolozi Nove BH gledateljima će pružiti najbitnije informacije o vremenskim prilikama u svakom dijelu Bosne i Hercegovine, prateći općeprihvaćeni i utemeljeni...
  • BHT 1

    image
    Moto nove emisije BHT 1 uživo je „Vijest plus“. U emisiji osim informacija donosimo analize, predviđanja i pozadinu događaja. Za BHT 1 uživo govore stručnjaci,...
  • TG3

    image
    The host presents some of the most important news updates and developments pertaining to various social, political and economic issues.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.