Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Krimić iz serije filmova o slučajevima koje rješava vlasnica trgovine antikvitetima, darovita i radoznala detektivka amaterka. Kad je Jennifer Shannon (L. Loughlin) osobno dostavila kupljeni predmet starom gospodinu Hanleyju, nije mogla ni naslutiti da će ga naći mrtvoga. A s obzirom na okolnosti, ni detektiv Lynwood (K. O'Grady), ni njezin suprug Jason (S. Bacic), nisu je mogli optužiti da zabada nos gdje ne treba, jer ju je puki slučaj doveo do leša. Iako je ustanovljeno da je g. Hanley umro od srčanog udara, Jennifer odmah uočava nekoliko neobičnih okolnosti: pokraj njega je na podu čaša s viskijem, iako boce nema nigdje u stanu, pa ni u smeću; potom, stari gospodin imao je oko vrata svećenički ovratnik, iako ga to isto jutro, kad je bio u Jenniferinoj trgovini, nije nosio... No, tek kad je obdukcija pokazala da je g. Hanley umro od trovanja nikotinom koje je unio u obliku tekućine, Jennifer se sve skupa učinilo vrlo poznatim: bila je sigurna da je iste događaje, trovanje nikotinom, ubijeni svećenik, samac, pročitala u nekom romanu. Kad je otkrila o kojemu je romanu riječ, shvatila je da to može pomoći u sprečavanju novog ubojstva, jer je autorica, Agatha Christie, smislila i tko će biti sljedeća žrtva. Iako det. Lynwood sumnja u njezine metode, ne može se oglušiti na mogućnost da ubojica ponovi zločin i da ga oni mogu spriječiti. Tako ga je Jennifer i ovaj put uvjerila da je mora poslušati.
Proizvodnja: 2016.

Fotografije

Tajna dvorišne rasprodaje: Ubojstva iz romanaTajna dvorišne rasprodaje: Ubojstva iz romanaTajna dvorišne rasprodaje: Ubojstva iz romana

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Istrage Chroniclea: Duboke vode (2019)

    image
    Alex McPherson istražuje smrt čovjeka čija će supruga gotovo sigurno biti osuđena za ubojstvo. No uskoro Alex postane uvjerena da je supruga nevina, ali ako ne...
  • Crna kronika: Pomoć do smrti (2021)

    image
    Voditeljica emisije o zločinima Alex (Alison Sweeney) kreće u rješavanje novog slučaja zajedno s urednikom lokalnih novina Drewom (Benjamin Ayres).
  • Kuća Juliusevih: Misterij Aurore Teagarden (2016)

    image
    Aurora napokon kupi svoju kuću iz snova, no otkrije da je obitelj koja je prije u njoj živjela nestala bez traga.
  • Detektivka Aurora Teagarden: Tri spavaće sobe, jedno truplo (2016)

    image
    Bivša knjižničarka odlučuje se posvetiti poslu s nekretninama, no jezovito otkriće u praznoj kući odvodi je prema još jednom zagonetnom ubojstvu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.