SADRžAJ

Policajac manijak je film u kojem se radnja vrti oko serijskog ubojice, odjevenog u uniformu njujorške policije, koji po gradu ubija nevine ljude. Nedugo nakon što biva poslan u zatvor zbog policijske brutalnosti i ubojstva, on gine u zatvoru od ruku ostalih zatvorenika, tj. oni ga masakriraju noževima. No, ne zadugo on se vraća iz mrtvih kako bi se osvetio kako kriminalcima tako i nevinim ljudima. Frank McCrae vodi istragu. Jack Forrester, mladi policajac, postaje glavni osumnjičeni u istrazi ubojstva, nakon što pravi ubojica podmjesti dokaze koji ga okrivljuju. Nadalje, da bi dokazali njegovu nevinost, Forrest i njegova djevojka Theresa Mallory, pokušavaju pronaći pravog ubojicu.

Fotografije

Policajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijakPolicajac manijak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.