SADRžAJ

John Plummer (Jason Lee) radišan je momak koji će se ubrzo oženiti dugogodišnjom djevojkom Elaine (Leslie Mann) jer su napokon uštedjeli 30.000 dolara za kuću o kojoj su sanjali. No John je zaboravio da je prije mnogo godina obećao da će platiti školovanje nećakinji Noreen (Tammy Blanchard). Ona je sada primljena na sveučilište Harvard i treba joj 29.879 dolara. Budući da zaručnici ne može reći istinu, John mora za dva tjedna nabaviti još 30.000 pa se obrati prijatelju Duffu (Tom Green), koji ga nagovori da počini mali zločin. No stvari izmaknu kontroli.

Fotografije

Pravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločinPravedan zločin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.