Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 7.1/10
(13 glasova)

SADRžAJ

Dave je popularni meteorolog u Chicagu, gdje mu karijera dobro napreduje dok mu osobni život ide nizbrdo. Atraktivna poslovna ponuda postavlja Daveu glavno pitanje: da nastavi karijeru u New Yorku ili ostane kod kuće.
Popularnom čikaškom prognostičaru vremena Daveu Spritzu (Nicolas Cage) ukaže se sjajna prilika kad ga nacionalna jutarnja televizijska emisija pozove na audiciju. Dave je profesionalno na vrhu svijeta, ali njegov je osobni život u potpunom rasulu. Što se jače pokušava držati, to više gubi stisak. Njegova bolna rastava, bolest oca (Michael Caine), dobitnika Pulitzerove nagrade, i problemi s djecom, doveli su Davea na tanak rub između stabilnosti i propasti. Pokušavajući uspostaviti kontrolu nad svojom situacijom, Dave polako shvaća da je život, baš kao i vrijeme, potpuno nepredvidiv.

Fotografije

PrognostičarPrognostičarPrognostičarPrognostičarPrognostičarPrognostičarPrognostičarPrognostičarPrognostičarPrognostičarPrognostičarPrognostičar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.