Ocjena: 7.8/10

SADRžAJ

Short computer animated adventure featuring the exploits of a character in the film "Wall-E'. Welding robot Burn-E gets caught up in elaborate difficulties caused by Wall-E's pursuit of Eve.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Psići u ophodnji: Brz let u spas (2020)

    image
    Vojvoda od Blatograda princezinim draguljem diže Barkinburg u nebo! Skye će se suočiti s najvećim strahom i povesti družinu u najveću zračnu akciju spašavanja dotad!
  • Superman (1941)

    image
    Brži od metka! Snažniji od lokomotive! Leti više od aviona! Ovaj neverovatni vanzemaljac sa planete Kripton "čelični čovek Superman" sa svojom izvanrednom...
  • Barbie: Zvjezdana Avantura (2016)

    image
    Barbie je kozmička princeza koja visoko leti na svom hoverboardu kroz beskrajni svemir sa svojim ljupkim i odanim pomoćnikom, kućnim ljubimcem Pupcornom.
  • Avanture obitelji Bigfoot (2020)

    image
    Otac Bigfoota koristi svoju novu slavu kako bi se borio protiv naftne kompanije na Aljasci, ali kad nestane sin, majka, rakun i medvjedica kreću na sjever kako bi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.