Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Još jedan slučaj koji rješava amaterka istražiteljica, a radi se o nestanku mladoženje, koji nije nađen ni nakon trideset i pet godina.
Jennifer Shannon (L. Loughlin) u jednoj od kutija kupljenih na garažnoj rasprodaji nalazi prelijepu vjenčanu haljinu sašivenu od ručno izrađene čipke, očito dizajnerski model i vrlo skup. Po etiketi na haljini lako je bilo otkriti trgovinu koja ju je prodala, a po imenu autora haljine na internetu je pronašla taj model i godinu šivanja: 1979. Tada je bio običaj da se na ekskluzivne haljine ušiju i inicijali nevjeste, H. W. Kad je u skrivenom džepu vjenčanice pronašla krvavi rupčić, Jennifer je već nanjušila misterij koji čeka da bude riješen. Trag ju je brzo doveo do vjenčanja Helen Whitney i Charlesa Cartera, kada je, na putu do dvorane za proslavu, Charles nestao. Policijska istraga nije dala nikakve rezultate, nije nađeno tijelo niti se Charles ikada pojavio. Uspjela je doznati i gdje živi nesuđena supruga, Helen, upoznala je, doznala da se nikada nije udavala i da živi povučeno...

Fotografije

Tajna dvorišne rasprodaje: VjenčanicaTajna dvorišne rasprodaje: Vjenčanica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.