poster

Priča o djeci

Certi bambini (2004)

Pink World Cinema | srijeda | 21:05

Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Italijanski film koje se fokusira na život jedanastogodišnjaka koji odrasta u Napulju, okružen kriminalom i siromaštvom.
"Priča o deci" je fokusirana na život jedanaestogodišnjaka koji odrasta u siromaštvu i okružen kriminalom na ulicama Napulja. Njegovo ime je Rosario, koga je igra Đanluka di Đenaro, i živi sa bakom. Menja svoje zanimanje; od sitnog kriminala do ubijanja za mafiju.
Film ukazuje na “svakodnevne tragedije dece koja žive u velikim gradovima. Rosario je product svog načina života: može izabrati da bude zločinac ili da čini dobra dela, može ubijati ljude ili im pomagati, može krasti ili se odreći svega što ima,” kako su režiseri filma opisali.

Fotografije

Priča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeciPriča o djeci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.