SADRžAJ

POTRAGA ZA DOROM ponovno udružuje svačiju omiljenu zaboravnu ribicu Doru s njezinim prijateljima Nemom i Marlinom u potrazi za odgovorima o njezinoj prošlosti. Čega se ona sjeća? Tko su joj roditelji? I gdje je naučila jezik kitova?
Od „Oscarom“ nagrađenih tvoraca „Disneyjeve“ i „Pixarove“ „Potrage za Nemom“ stiže epska podmorska avantura puna mašte, humora i srca. Kada se zaboravna plava ribica Dora odjednom sjeti da ima obitelj koja je možda traži, ona, Marlin i Nemo krenu u potragu koja će im promijeniti živote... U tome im pomažu svadljiva hobotnica Boško, beluga kit Ljudevit koji je uvjeren da se njegov biološki sonar pokvario, i Nada, kratkovidna kitopsina! Uronite u film prepun nezaboravnih likova, blistave animacije i mora zabave!

Fotografije

Potraga za DoromPotraga za DoromPotraga za DoromPotraga za DoromPotraga za DoromPotraga za DoromPotraga za DoromPotraga za DoromPotraga za Dorom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.