SADRžAJ

Rudyjev je san upisati se na Sveučilište Notre Dame i igrati za njihovu ekipu američkoga nogometa. No obitelj je previše siromašna da ga pošalje onamo, a njegove ocjene u školi nedovoljne da se upiše. No napornim radom, ostvario je san.
Odrastajući u velikoj, katoličkoj obitelji iz radničke klase u Jolietu u Illinoisu ranih 1960-ih, mladi Rudy (Sean Astin) imao je jedan cilj cijeli svoj život: upisati se na Sveučilište Notre Dame i igrati za njihovu footballsku momčad, „Fighting Irish“. No njegov niski rast, nedostatak sportskog talenta i loše ocjene mogu objasniti zašto ga njegov otac (Ned Beatty), profesori, treneri, čak i njegovi prijatelji odgovaraju od velikih nada. Ali Rudyjevo je srce veće od njegova zdravog razuma te, unatoč očevu savjetu, on krene autobusom u South Bend u potrazi za svojim snom. Stigavši onamo, započinje borbu protiv naizgled nemogućih izgleda s pomoću prijaznog svećenika (Robert Prosky) i grubog, ali dobrodušnog domara (Charles S. Dutton).

Fotografije

RudyRudyRudyRudyRudyRudyRudyRudy

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.